eurofoot.blogg.se

2013-12-05
16:09:00

Moyes återigen en förlorare på Old Trafford & Han står som Sveriges förbundskapten under EM-kvalet
Under de senaste 21 åren har Everton fått vända hem från Old Trafford utan någon seger i bagaget, under gårdagen var så äntligen tre poäng hårt nedpackade i bussen tillbaka mot Liverpool, samtidigt stod David Moyes kvar i Manchester om än något ostadigare än tidigare.
 
Som nämnt i gårdagens speltips var det inte helt oväntat att Everton skulle kunna matcha Manchesterlaget, Everton ser starkare ut än på många år och med årets spetskvalitet i form av Lukaku så kan man säkerligen blanda sig i racet om europaspelplatserna, frågan är bara om bredden i truppen är tillräckligt stor för att kunna hantera eventuella skador och avstängningar.
 
Manchester United i sin tur har problem att kontinuerligt leverera på den nivå som förväntas av laget. Om inte David Moyes snart får stabilitet i laget ser jag det inte som omöjligt att man går miste om europaspelet nästkommande säsong. Dock talar mycket för att man under januarifönstret kommer öppna lädret och inhandla ett par pjäser, vilket kanske kan få fårt på de maskineri som hackat så betänkligt under den period Robin Van Persie varit borta.
 
******************
Manchester United var dock inte den enda storklubben som tappade poäng under gårdagskvällen, även PSG förlorade och det mot bottenlaget Evian Thonon Gaillard. PSG såg ordentligt uppvärmt ut i de alpklimat Gaillard bjuder på och skapade mängder av chanser under första halvlek, tyvärr för deras del var skärpan i avsluten under all kritik och under andra halvlek kunde istället hemmalaget utnyttja de få tillfällen som erbjöds och omsätta dem i en tvåmåls vinst. 
 
******************
Erik Hamrèn har skrivit nytt kontrakt som svensk förbundskapten, kontraktet löper över EM-kvalet/slutspelet och presenterades på en presskonferens tidigare under dagen.
 
*****************
Utbrytaren

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: