eurofoot.blogg.se

2014-02-28
19:18:00

Stjärna avstängd i CL-returen & Uppsnack Sv.Cupen
Svenska cupen 
Sv.Cupen 2014 har stora möjligheter att bjuda på överraskningar. Detta med tanke på att storlagen MFF och IFK Göteborg redan är kvalificerade för europeiskt kvalspel och kanske inte är lika motiverade att gå långt, AIK är för övrigt inte kvalificerade till cupens gruppspel.
 
De lag som måste anses vara huvudfavoriter i turneringen är därmed Helsingborg,Elfsborg och Djurgården, samtidigt som jag tror att Hammarby måste ses som den stora utmanaren och det skulle inte förvåna mig alls om det blir så att bajen står som finallag på friends arena den 18 Maj. En kittlande tanke för Svff vore självklart om det skulle utspela sig ett stockholmsderby i finalmatchen vilket inte känns helt osannolikt, kan bara lagen vinna sina matcher så lär nog lottningen vara gynnsam i detta syfte.
 
 
Det finns flera härliga scenarios som kan gestalta 2014 års Svenska cupen, hursom är det fantastiskt att tävlingssäsongen äntligen drar igång på allvar. För er som inte kan vara på plats under lördagen kan jag varmt rekommendera att följa matchen IFK Norrköping - Gais på SVTplay 15.00
 
 
 
Eurofoot
Manuel Pellegrini blev avstängd efter sitt påhopp på svenska domaren Jonas Eriksson, detta i samband med champions league mötet mot Barcelona där Manchester City drabbades hårt av några diskutabla domslut, avstängningen löper över två tävlingsmatcher anordnade av Uefa. 
 
************
Nästa omgång av Europa League präglas av rivalitet. Real Betis - Sevilla och Fiorentina - Juventus är möten att verkligen se fram emot.
 
Vilka returmöten i CL har man att se fram emot? - Tyvärr Inte många möten som lever över den andra matchen.
 
*************
Utbrytaren
Twitter: SuprasUtwo

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: